Verbinden

Verbinden

Gigantisch onderschat in de moderne wereld, waarin laptops en mobiele telefoons de dienst uitmaken. Verbinding vindt plaats als twee of meer mensen elkaar in de ogen kunnen kijken.

Onderbewust wordt een nieuw contact door het brein direct gescand: hoe gedraagt deze nieuwe persoon zich, welke fysieke houding neemt hij of zij aan en bevalt de oogopslag? De menselijke intuïtie is tot veel toe in staat. Deze processen komen niet tot uiting als er enkel een mailtje of een WhatsApp-bericht wordt verstuurd.

Sterker nog: juist dat soort handelingen maken het leven vrijwel altijd een stuk moeilijker. Het gebrek aan getoonde emoties kan samenwerkingen stroef doen verlopen, relaties verbreken en zelfs onenigheden uitlokken. Verbinding is een toverwoord, maar niet eentje waarvoor magie is benodigd.

Ben jij als zelfstandig ondernemer of middelkleinbedrijf op zoek naar het juiste netwerk, maar heb je moeite met de presentatie of twijfel je over je eigen capaciteiten? Laat mij je gedurende een bepaalde periode bijstaan en merk een levenslang voordeel.

image
Naamsbekendheid

Verbinding zorgt voor netwerk en naamsbekendheid

image
Groei

Zelfvertrouwen is een cruciale factor bij het maken van deals

Klantvoordeel

Nieuwe namen, nieuwe gezichten. Er leven zeven miljard mensen op deze wereld, dus een volgende deal wacht er enkel op om gevonden te worden.

Branding en website's die wél werken?